Heb je beschadigde onderdelen ontvangen?

Heb jij na een goede controle een gemist of een beschadigd onderdeel getroffen in je bestelling? Dan kun je hier je schade melden. Let er wel op dat je je schade binnen 7 werkdagen na ontvangst van je bestelling via het onderstaand formulier indient. Het artikel mag absoluut niet gemonteerd zijn, 4-home furniture neemt beschadigingen van een gemonteerd product niet in behandeling. Je dient alle onderdelen en de originele verpakkingen te bewaren, wil je in aanmerking komen voor reclamatie.

Vul hieronder het formulier volledig in met je naam, e-mail, telefoonnummer, bestelnummer, beschrijving van je schade en onderdeelnummer(s). De onderdeelnummer(s) vind je in de bijgeleverde handleiding. Wij vragen je om minimaal 5 duidelijke foto’s te maken van het beschadigde onderdeel(en) en deze toe te voegen als bijlage in het formulier. Daarna klik je op ‘Verzenden’.

Mis je onderdelen?

Vul dan hieronder het formulier volledig in met je naam, e-mail, telefoonnummer, bestelnummer en onderdeelnummer(s). De onderdeelnummer(s) vind je in de bijgeleverde handleiding. (Foto’s hoef je hiervoor niet toe te voegen)

Voorwaarden:

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het reclameren van de door jou bestelde producten:

 • Binnen de termijn van 7 werkdagen moet je klacht bij ons binnen zijn
 • Het product slechts in die mate uitgepakt te hebben voor zover dat nodig is om te kunnen controleren op eventuele beschadigingen
 • In originele verpakking zitten

Nadat wij je reclamatie volledig hebben ontvangen, krijg je binnen 3 werkdagen een reactie van ons. Je hoeft de beschadigde onderdelen niet terug te sturen. In de meeste gevallen zul je binnen 14 werkdagen een nieuw onderdeel ontvangen of zal je bestelling compleet vervangen worden. Duurt het langer dan 14 dagen wordt je hier ook binnen de 3 werkdagen van op de hoogte gebracht.

Formulier:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoon(verplicht)

  Order nummer (verplicht)

  Artikel nummer(s) (verplicht)

  Uw bericht