Matras Pocket Sam

154,00310,00

KERN

Type: pocketveer
Aantal Slagen: 7 Slags Veer
Aantal Veren: 360/m²
Afdeklaag: polyether
Dikte Afdeklaag: 2,5 cm
Densiteit: 30
Zones: 7

HOES

Type: elastisch dubbeldoek
Samenstelling: 100 % polyester
Doorstikking: 200 g synthetische watten
Extra’s: afneembaar & wasbaar op 60°

EIGENSCHAPPEN

Afgewerkte Hoogte: 20 cm
Garantie: 2 jaar
Aanbevolen tot: +/- 85 kg
Dragers: vlak & verstelbaar
Gezondheid: oëko tex 100 cert.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Pocketvering betekent letterlijk: “zakjesveer”.

pocketveer

Een pocketvering matras is een matras gevuld met veertjes die afzonderlijk zijn verpakt in zakjes. Dat zakje is gemaakt van een synthetische non-woven materiaal. Het zakje om de veer zorgt ervoor dat ieder veertje zich, onafhankelijk van de anderen, kan aanpassen aan de vormen van uw lichaam.

Het aantal veertjes in de matras bepaalt hoe nauwkeurig het matras zich aan u kan aanpassen. Pocketveringmatrassen zijn leverbaar met respectievelijk 240 & 300 veren /m². Dit bepaalt voor een groot gedeelte de kwaliteit, levensduur en comfort van de matras.

Een matras met 5 ergonomische comfortzones zorgt ervoor dat de uitstekende delen (schouders) en de zwaardere delen (buik/heup) evenredig worden ondersteund. Matrssen met 7 ergonomische comfortzones zorgen ervoor dat alle lichaamsdelen (hoofd, schouders, taille, heup, bovenbeen, onderbeen en voeten) evenredig worden ondersteund. Deze comfortzones zijn symmetrisch opgebouwd. Hierdoor kan de matras regelmatig gedraaid worden en vergroot de duurzaamheid van de matras.

De veren zorgen er ook voor dat in de matras de lucht vrij kan circuleren wat heel goed is voor de ventilatie en vochtafvoer. De verschillende types van afdeklagen bepalen mede de levensduur van de matras. Mogelijke afdeklagen zijn: comfortschuim, latex, koudschuim en traagschuim (visco).

Extra informatie

Afmeting

70×200, 80×200, 90×200, 140×200, 160×200, 180×200

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Matras Pocket Sam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *